Terapiapalvelut

Terapiapalvelut

HLS-Fondosta saat terapiaa ja kuntoutuspalveluita kuudella eri kielellä (suomi, ruotsi, englanti, venäjä,  espanja ja viittomakieli.) Toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla (Joensuu, Oulu, Turku, Espoo, Vantaa, Porvoo ja Tampere). Järjestämme myös alan koulutuksia ja työnohjausta. Meitä ammattilaisia HLS-Fondossa on yhteensä yli 40 ympäri Suomen, sinua varten.

Asiakkaitamme ovat lapset, nuoret ja aikuiset, joilla on vaikeuksia vuorovaikutus- tai kommunikaatiotaidoissa, liikuntarajoite tai puutteita oppimiseen liittyvissä valmiuksissa. Asiakkaillamme voi olla myös kypsymättömyyttä tunne-elämässä tai pulmia käyttäytymisen säätelyssä ja tarkkaavuudessa.

Erityisosaamisemme suuntautuu neurologisiin vaikeuksiin liittyviin häiriöihin, autisminkirjoon kuuluvien lasten kuntoutukseen sekä lasten ja nuorten psykiatrisiin ja käyttäytymisen ongelmiin.

Terapiapalveluihin voit hakeutua olemalla suoraan meihin yhteydessä tai saamallasi maksusitoumuksella (Kela, kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit, vakuutusyhtiöt).