Meille asiakkaaksi

Toimipisteemme ovat seitsemällä paikkakunnalla

Puheterapia

Puheterapian tarkoitus on parantaa asiakkaan kykyä toimia ja kommunikoida. Tarjoamme laadukasta puheterapiaa kaikenikäisille asiakkaille. Asiakas voi tulla terapiaan HLS-Fondon tiloihin. Voimme järjestää terapiakäyntejä myös asiakkaan kotiin, kouluun tai päiväkotiin.

Lue lisää puheterapiasta
Tutustu terapeutteihin

Toimintaterapia

Toimintaterapian tarkoitus on tukea asiakkaan kykyä suoriutua arkisista asioista. Tarjoamme laadukasta toimintaterapiaa kaikenikäisille asiakkaille. Asiakas voi tulla terapiaan HLS-Fondon tiloihin. Voimme järjestää terapiakäyntejä myös asiakkaan kotiin, kouluun tai päiväkotiin.

Lue lisää toimintaterapiasta
Tutustu terapeutteihin

Psykoterapia

Psykoterapiassa autamme sinua tunnistamaan omia tunteitasi ja niistä johtuvia ajatuksia sekä käyttäytymistä. Terapian avulla sinun ajatuksesi ja tunteesi muuttuvat selkeämmiksi. Kun ajatukset ja tunteet ovat selkeitä, elämän hallitseminen on helpompaa. Psykoterapiassa käytetään erilasia menetelmiä eli keinoja, joilla tuetaan itsenäistä työskentelyä ja arjessa toimimista.

Lue lisää psykoterapiasta
Tutustu terapeutteihin

Fysioterapia

Fysioterapian tarkoitus on tukea asiakkaan terveyttä, toimintakykyä sekä liikkumista. Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa kaikenikäisille asiakkaille Joensuussa.

Lue lisää fysioterapiasta
Tutustu terapeutteihin

SI-terapia ja arviot

SI-terapia on tarkoitettu lapsille, joilla on pulmia aistimusten eli aistikokemuksen käsittelyssä. Tarjoamme SI-terapiaa ja arvioita, joista meillä on pitkäaikainen kokemus.

Lue lisää SI-terapiasta ja arvioista
Tutustu terapeutteihin

Ryhmäterapia

Ryhmäterapiassa harjoitellaan esimerkiksi vuorovaikutustaitoja sekä tunteiden ja käyttäytymisen säätelyä. Ryhmäterapia sopii kaikenikäisille asiakkaille. Toteutamme ryhmäterapioita HLS-Fondon tiloissa eri puolilla Suomea.

Lue lisää ryhmäterapiasta
Tutustu terapeutteihin