Muut palvelut

Pomppiksen äRRä-koulu

Puuttuuko lapselta r-äänne?

Pomppiksen äRRä-koulussa on tilaa. Kysy seuraavan ryhmän aloituksesta asiakaspalvelustamme.  Ryhmä kokoontuu etäyhteydellä tiistaisin joka toinen viikko. Kokoontumiskertoja on yhteensä viisi. Ryhmää ohjaavat puheterapeutit.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Kysy lisää asiakaspalvelunumerostamme 020 734 3810.

Perheohjaus

Perheohjauksessa on tarkoitus tukea perheiden hyvinvointia ja arjessa jaksamista. Tavoitteemme on tukea lapsen kasvua ja kehitystä.

Ammattilaisemme antavat keinoja sekä tukea arjessa esiintyviin haasteisiin. Voimme harjoitella esimerkiksi vuorovaikutustaitoja ja vaikeiden tilanteiden ratkaisemista. Harjoittelemme myös yhdessä toimimista perheen omassa ympäristössä. Kunnioitamme perheen arvoja.

Ota yhteyttä: 0207 343 810

Katso vapaat asiakaspaikat

PRT-ohjaus

PRT-ohjauksessa vahvistetaan lapsen kommunikoinnin taitoja ja haluttua käyttäytymistä. Ohjaamme lasta toimintaan, jonka kautta tapahtuu luonnollista oppimista. Huomioimme toiminnassa lapsen mielenkiinnon kohteita, jotta oppiminen tapahtuu myönteisessä ilmapiirissä.

Palveluitamme ovat

  • PRT-kuntoutusjaksot
  • ohjaus ja neuvonta
  • koulutus

PRT-menetelmä on kehitetty autismin kirjon häiriöiden kuntoutukseen. PRT kirjaimet tulevat englannin kielen sanoista Pivotal Response Training. PRT-ohjauksen taustalla vaikuttaa sovellettu käyttäytymisanalyysi eli ABA.

Ota yhteyttä: 0207 343 810

Työnohjaus

Työnohjauksessa käsitellään keskustelun avulla omaan työhön liittyviä asioita. Järjestämme yksilö- ja ryhmätyönohjausta. Kaikki työnohjaajamme ovat koulutettuja ammattilaisia.

Ota yhteyttä: 0207 343 810

Koulutukset

Järjestämme koulutuksia ammattilaisille. Koulutuksemme perustuvat vahvaan tieteelliseen näyttöön. Meiltä voit tilata koulutuksen, joka on suunniteltu sinun tai yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä: 0207 343 810