Palvelut

Palvelut

Terapiapalvelut

Terapiapalvelumme on suunnattu lapsille, nuorille ja aikuisille joilla on vaikeuksia mm. vuorovaikutus- tai kommunikaatiotaidoissa tai oppimiseen liittyvissä valmiuksissa, kypsymättömyyttä tunne-elämässä tai pulmia käyttäytymisen säätelyssä ja tarkkaavuudessa, liikuntarajoite tai neurologisia erityisvaikeuksia.

Terapiapalvelut

Perhepalvelut

Meillä on vankka kokemus perhepalveluiden tarjoamisesta jo useiden vuosien ajalta. Erityisosaamistamme ovat lasten ja nuorten neurologiset ja psykiatriset pulmat sekä käyttäytymisen haasteet. Hyödynnämme erilaisia terapeuttisia ja toiminnallisia menetelmiä työskentelyssämme lapsen tai nuoren ja hänen lähiverkostonsa kanssa.

Perhepalvelut

Koulutukset

Järjestämme vahvaan tieteelliseen näyttöön perustuvia koulutuksia alan ammattilaisille. Järjestämme myös tilauskoulutuksia, jotka rakennetaan yksilöllisesti juuri sinun tai organisaatiosi tarpeiden mukaisesti.

Koulutukset

Työnohjaus

Koulutetut työnohjaajamme tarjoavat yksilö- ja ryhmätyönohjausta työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten jäsentämiseen.

Työnohjaus

PRT-ohjaus

Toteutamme PRT-kuntoutusjaksoja, koulutusta, konsultointia ja ohjausta sekä verkostotyötä. PRT on ensisijaisesti kehitetty autismin kirjon häiriöiden kuntoutukseen. Menetelmä perustuu luonnolliseen oppimiseen ja sen tavoitteena on halutun käyttäytymisen, erityisesti kommunikoinnin positiivinen vahvistaminen lapsen oman mielenkiinnon kohteiden avulla.

PRT-OHjaus

Nettiterapia

Nyt voit varata aikoja HLS-Fondon psykoterapeuteille myös nettiterapiana! Terapia toteutetaan salatulla etäyhteydellä, vaikka oman kotisi rauhassa.

Nettiterapia